Pearl Jam изсвириха ексклузивно предстоящия си албум пред няколкостотин близки, приятели,

...
Pearl Jam изсвириха ексклузивно предстоящия си албум пред няколкостотин близки, приятели,
Коментари Харесай

По-твърд звук, по-мрачни текстове, но и надежда в новия албум на Pearl Jam

Pearl Jam изсвириха ексклузивно предстоящия си албум пред няколкостотин близки, другари, представители на промишлеността и кореспонденти в именития клуб Troubadour, откъдето стартира пътят към върха на звезди като Елтън Джон и доста други, които са въведени в Залата на славата на рокендрола.

Еди Ведър съобщи, че без да преувеличава, счита новия албум за най-хубавия до момента. И макар празненството - нито името, нито песните, нито датата да излизане му на музикалния пазар са оповестени обществено. 

Това ще бъде 12-ия студиен албум на именитата група и първият след Gigaton от 2020 година, който изненада почитателите с по-твърдо звучене. Новите композиции, разясняват тези, които са имали опция да ги чуят, са още по-твърди. Текстовете са по-мрачни и безрадостни, изключително при започване на тавата, само че в нея прозира вяра, която е центъра на всичко, което вършат от основаването си. Продуцент на новия албум на Pearl Jam е носителят на " Грами " Андрю Уот, който е работил със звезди като Rolling Stones и Майли Сайръс, както и с Еди Ведър по независимия му план Earthling  от 2022 г.  И макар, че Еди Ведър остава лицето и гласът на групата, звездата на новия албум е барабанистът Мат Камерън, който се причисли към бандата през 1998 г. 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР